BINE AȚI VENIT LA NOCIMO SHOP


    Compania Nocimo activează în domeniul textil începând cu anul 2000, suntem importator și distribuitor en-gros de produse textile și ne axăm pe furnizarea unor serii deosebite de țesături și accesorii pentru îmbrăcăminte.

    În prezent am dezvoltat magazinul online Nocimo Shop pentru a deschide un nou canal de vânzare EN-DETAIL și pentru a crea un mediu adecvat consumatorului creativ care se află în căutarea țesăturilor potrivite nevoilor sale. Oferim țesături calitative, într-o multitudine de tipuri, modele, texturi și culori, ce pot deveni în mâinile dumneavoastră o adevărată declarație a artei purtabile.

Astfel, astăzi, la fel ca la începuturi, pilonii afacerii noastre rămân inovația, selecția diversificată, prețurile competitive și standardele înalte de calitate ale produselor și serviciilor oferite clienților noștri.

    Ne focusăm să prezentăm o gamă cât mai diversificată de țesături textile și accesorii, am format conexiuni cu cele mai bune fabrici textile din lume, experții nostri pot furniza materiale de cea mai înaltă calitate, într-o varietate de stiluri și culori.


    Misiunea noastră constă într-un angajament puternic pentru calitatea serviciilor și satisfacția clienților, acordând atenție întregului proces, de la selecția produselor până la pregătirea și distribuirea lor, practicând un nivel ridicat de integritate și corectitudine în relația cu toți colaboratorii.

    Pentru a îndeplini dorințele și asteptările clienților nostri, Nocimo Shop menține stocuri variate de țesături  începând cu cele fine precum dantelă, broderie, macrame, mătase, organza, satin, voal, până la țesături groase precum stofă, brocard, jacquard, blană, tafta, tricot, jersey, dar și o gamă amplă de accesorii: aplicații, benzi, gulere, broșe, nasturi, șiraguri și fermoare. 


    Compania Nocimo este condusă de devotament, echipa noastră este pe deplin dedicată muncii ei și oferim garanția de a avea relații sincere și profesionale cu cei care ne împărtășesc viziunea. 

Managementul eficient permite întregului nostru colectiv să lucreze ca un întreg coeziv, concentrându-se pe dezvoltarea gamei noastre de țesături și accesorii cât și a organizației în ansamblu.

 

    Cu scopul satisfacerii nevoilor și așteptărilor voastre ne concentrăm pe creșterea prezenței și vizibilității noastre online, urmărind standardele și tendințele din domeniu, totodată punând în valoare punctele noastre forte - calitatea, diversitatea, transparența, livrarea eficientă și promptitudinea.