MostrăEchipa Nocimo Shop recomandă clienților săi să solicite mostre pentru țesăturile în privința cărora au neclarități. Caracteristici precum textura, elasticitatea sau densitatea sunt dificil de captat în fotografii și video-uri. Colectivul și colaboratorii noștri își dau silința să transpună cât mai bine realitatea în imagini, dar, uneori, datorită diferitelor setări ale monitoarelor pot apărea diferențe de nuanță.

Din aceste motive și deoarece considerăm că natura domeniului impune un astfel de mod de lucru, vă invităm să ne solicitați mostre GRATUITE cu ajutorul formularului de mai jos. 

Limita este de 5 mostre per comandă. Pentru materialele uni este suficient să adăugați codul unei singure culori. Este necesară plata transportului pentru plicul în care acestea vor fi trimise (12,6 lei + T.V.A. pentru adresele fără km suplimentari). În situația în care aveți o comandă înregistrată care se află în curs de procesare putem adăuga mostrele în acel colet, eliminând astfel costul de transport pentru mostre. 

 

Adăugați codul produselor pentru care doriți mostre:

 

Adăugați numărul comenzii (dacă este cazul):

Captcha