Politica de retur

Conform art.9 alin.1 din OUG 34/2014, clientul beneficiază de o perioadă de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale.

În cazul în care se dorește returnarea unor produse, clientul are obligația sa înștiințeze în scris  NOCIMO SHOP SRL prin trimiterea unui e-mail la adresa: contact@dantela.ro despre intenția sa de a returna produsele achiziționate , în termen de maxim 15 zile calendaristice de la primirea produselor.
Transportul și plata transportului îi revine clientului.
Societatea noastră se obligă să vă vireze banii înapoi în maxim 14 zile calendaristice de la intrarea în posesie a coletului returnat de dumneavoastră.


Conform art. 16 litera c) din OUG 34/2014 - "Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 în ceea ce privește contractele la distanță și contractele în afara spațiilor comerciale următoarele:[...]c) furnizarea de produse confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar[...].". Astfel produsele care se vând la metru (țesături, benzi, șiraguri, etc.) și sunt personalizate prin tăiere conform dimensiunilor din comanda clientului, nu mai beneficiază de dreptul de returnare. Excepție fac produsele care sunt defecte la primirea coletului de către client. În astfel de situații NOCIMO SHOP SRL îsi asumă cheltuielile de retur, iar clientul are obligația de a înștiința vânzătorul la deschiderea coletului despre problema apărută, în scris la adresa de e-mail contact@dantela.ro sau telefonic la numarul 0723.506.657. Înainte de livrare absolut toate produsele vor fi atent verificate de două persoane pentru a nu prezenta defecte. Pentru a elimina orice incertitudine, verificarea și pregătirea pentru livrare se face în spații echipate cu camere video.


Echipa Nocimo și colaboratorii săi își dau silința sa transpună cât mai bine realitatea în imagini, dar, uneori, datorită diferitelor setări ale monitoarelor pot apărea necorcondanțe ale nuanțelor. Acest lucru nu poate fi invocat drept motiv pentru retur în cazul produselor personalizate prin tăiere, astfel vă invităm ca înainte de a comanda un produs să solicitați mostre gratuite cu ajutorul formularului Mostră.