Coșul este gol!

media

Dantela

    Fie că alegeți să lucrați cu țesătura din dantelă de placere sau în scopuri profesionale, aceasta este un material deosebit care oferă multe posibilități nelimitate.

  

    Există un motiv aparte pentru care rochiile de mireasă sunt confecționate în general din dantelă, pentru că această țesătură conferă un aspect fin și prețios. Când alegi să lucrezi cu dantelă este indicat să lucrezi cu profesioniști din domeniu pentru că realizarea unui produs din dantelă este un proces care necesită timp și dăruire. Trebuie cunoscute diferite tehnici de cusut care ulterior trebuie aplicate construcției, dar rezultatele finale merită așteptarea.

 

    Ce este țesătura din dantelă?

  

    Țesătura din dantelă este un material textil aparte și delicat. Are o construcție distinctă, realizată din fire sau ață. Cele mai obișnuite fire utilizate în țesătura din dantelă sunt bumbacul, mătasea și pânza sau inul. Firele sunt buclate, împletite și răsucite pentru a da dantelei atributele sale unice. Aceasta poate fi brodată și accesorizată cu diferite aplicații precum: perle, mărgele, paiete, flori 3D, franjuri, pene.